Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g grzybów, suszonych, mieszanych, np. mun, shiitake, enoki
- 400 g wody, wrzącej
- 20 g oleju sezamowego
- 20 g oleju ryżowego
- 150 g cebuli, pokrojonej w piórka
- 200 g marchewki, pokrojonej w słupki (3 cm x 3 mm)
- 120 g pora, pokrojonego w 3 mm półplastry
- 100 g pędów bambusa, z puszki, odsączonych z zalewy
- 130 g kiełków soi, świeżych
- 25 g sosu sojowego
- 1 szczypta soli
- 1 szczyptę pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki przyprawy chińskiej 5 smaków, w proszku
- 1 łyżka ziaren sezamu, do posypania (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1107.3 kJ / 264.7 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 435.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientalna zupa z makaronem i sajgonki na parze
1 godz.
Gaskońska zupa garbure z tofu
50min
Curry z tofu i aromatycznym ryżem
1h 30min
Wegetariańskie curry ziemniaczane z kalafiorem (aloo gobi)
1h 10min
Zupa miso z warzywami
30 min
Wegetariańskie chili
1h 5 min
Azjatyckie spring rolls
1 godz. 20 min
Curry z warzywami
1h 25min
Ragout z marynowanym tofu
1h 40min
Azjatycka zupa warzywna z tofu
1h 30min
Gulasz sojowy z knedlami
1 godz.
Tajski makaron curry z warzywami
20min