
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 500 g bakłażana pokrojonego na 3 cm kawałki
- 250 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 30 g oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka kminu rzymskiego, mielonego
- 1 - 2 łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 76 kcal / 319 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kawior z bakłażana
50min
Cukinie z miętą
30min
Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
1hod.
Soczewica garam masala z ryżem basmati
1hod. 15min
Orzechowe gryczotto z tymiankiem
45min
Pasztet z bakłażana z pomidorowym coulis
2hod.
Dal z soczewicy z mlekiem kokosowym
45min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1hod. 40min
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25min
Tabbouleh z surowymi warzywami
1hod. 45min
Pasta z bakłażana
55min
Pasta z pieczonego bakłażana
1hod. 50min