Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů cibule
- 30 gramů másla
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 750 gramů drůbežího vývaru
- 450 gramů topinamburů, oloupaných, na kousky
- 300 gramů brambor (cca 2 brambory), oloupaných, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- slunečnicová semínka, opražená, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1015 kJ / 242 kcal
- Protein
- 4.25 g
- Sacharidy
- 54.35 g
- Tuk
- 10.98 g
- Vláknina
- 11.58 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1h 20 min
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1h 45 min
Kari ze špičatého zelí
35 min
Velikonoční nádivka s kešu oříšky
55 min
Polévka z červených paprik a cuket
55 min
Brioškový chlebíček (bez lepku)
Žádné hodnocení
Špaldová galette s červenou řepou
2h
Chřestovo - mrkvové kari
35 min
Krémová polévka s topinambury
45 min
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45 min
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35 min