Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 avokádo, na kousky
- ½ stroužku česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 1 limetka, chemicky neošetřená, 1 čajová lžička vylisované šťávy a ½ čajové lžičky nastrouhané kůry
- 3 špetky soli
- 3 špetky mletého černého pepře
- 1 šalotka, napůl
- 5 gramů nakládaných kaparů
- 150 gramů čerstvého tuňáka, v sashimi kvalitě, na kousky
- 5 gramů balzamikového octa, bílého
- ½ svazku čerstvé pažitky, nasekané
- 2 kapky tabasca
- ½ balíčku řeřichy, ořezané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treska na thajský způsob
2 godz. 40 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Slaný koláč s tuňákem, vejci a kapary
1h
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min
Avokádo plněné tuňákem
10 dk
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Baleárská omáčka
15min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 Min
Chřestový salát s mangem
35min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 Min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 Min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min