Tuňákový tatarák s avokádovým krémem

Tuňákový tatarák s avokádovým krémem

4.9 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 porce

Suroviny

  • 1 avokádo na kousky
  • ½ stroužku česneku
  • 20 gramů olivového oleje
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • 1 limetka chemicky neošetřená, 1 čajová lžička vylisované šťávy a ½ čajové lžičky nastrouhané kůry
  • 1 šalotka napůl
  • 5 gramů nakládaných kaparů
  • 150 gramů čerstvého tuňáka v sashimi kvalitě, na kousky
  • 5 gramů balzamikového octa bílého
  • ½ svazku čerstvé pažitky nasekané
  • 2 kapky tabasca
  • ½ balíčku řeřichy ořezané

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 19 g
Kalorie 2125 kJ / 507 kcal
Tuk 46 g
Vláknina 7.3 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...