Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 avokádo, na kousky
- ½ stroužku česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 3 špetky soli
- 3 špetky mletého černého pepře
- 1 limetka, chemicky neošetřená, 1 čajová lžička vylisované šťávy a ½ čajové lžičky nastrouhané kůry
- 1 šalotka, napůl
- 5 gramů nakládaných kaparů
- 150 gramů čerstvého tuňáka, v sashimi kvalitě, na kousky
- 5 gramů balzamikového octa, bílého
- ½ svazku čerstvé pažitky, nasekané
- 2 kapky tabasca
- ½ balíčku řeřichy, ořezané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 Min
Polévka gazpacho s jahodami
40 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 Min
Marinované krevety
1h 10min
Hovězí mini tartar
10 Min
Černé rizoto s chobotnicí
1 Std. 15 Min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1h 10min
Švestková omáčka
43min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45 Min