Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 avokádo, na kousky
- ½ stroužku česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 3 špetky soli
- 3 špetky mletého černého pepře
- 1 limetka, chemicky neošetřená, 1 čajová lžička vylisované šťávy a ½ čajové lžičky nastrouhané kůry
- 1 šalotka, napůl
- 5 gramů nakládaných kaparů
- 150 gramů čerstvého tuňáka, v sashimi kvalitě, na kousky
- 5 gramů balzamikového octa, bílého
- ½ svazku čerstvé pažitky, nasekané
- 2 kapky tabasca
- ½ balíčku řeřichy, ořezané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Tzatziki
10 Min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 Min
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 min
Avokádovo-bazalkový dip
20 Min
Chřestový salát s mangem
35min
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1h 40min
Krevetové máslo
Žádné hodnocení
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5 Std. 20 Min
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15min
Tatarák po francouzsku
1h 10min