Zařízení & příslušenství
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 porce
Suroviny
-
1 avokádo na kousky
-
½ stroužku česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
3 špetky soli
-
3 špetky mletého černého pepře
-
1 limetka chemicky neošetřená, 1 čajová lžička vylisované šťávy a ½ čajové lžičky nastrouhané kůry
-
1 šalotka napůl
-
5 gramů nakládaných kaparů
-
150 gramů čerstvého tuňáka v sashimi kvalitě, na kousky
-
5 gramů balzamikového octa bílého
-
½ svazku čerstvé pažitky nasekané
-
2 kapky tabasca
-
½ balíčku řeřichy ořezané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
19 g
Kalorie
2125 kJ /
507 kcal
Tuk
46 g
Vláknina
7.3 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30 Min
Carpaccio z červené řepy
Keine Bewertungen
Waldorfský salát na čekankových listech
30 Min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 Min
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1 Std. 20 Min
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1 Std.
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1 Std.
Guacamole s kaviárem
10 Min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 Min
Thajská polévka s krevetami
30 Min
Smoothie fitness
5 Min
Kaparová pomazánka se sardinkami
5 Min