Zařízení & příslušenství
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
½ svazku petržele, čerstvé, pouze lístky½ svazku koriandru, čerstvého pouze lístky
-
1 stroužek česneku (volitelně)
-
30 gramů olivového oleje
-
umělého sladidla, tekutého, podle návodu na obale½ čajové lžičky medu
-
2 čajové lžičky sójové omáčky
-
5 gramů sambal oelek (1 čajová lžička)
-
2 čajové lžičky soli
-
750 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných, na kousky (3 x 4 cm) (celkem 12 kousků)750 gramů filetů z lososa, bez kůže, zmrazených a rozmrazených, v kusech (3 x 4 cm) (celkem 12 kusů),
-
800 gramů květáku na růžičky, košťál na kousky
-
500 gramů vody
-
300 gramů mangoldu, bílého, malé listy, velké listy napůl300 gramů pak choi, čínského zelí malé listy, velké listy napůl
-
sůl
-
60 gramů másla
-
2 čajové lžičky wasabi pasty
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
46 g
Kalorie
2650 kJ /
633 kcal
Tuk
46 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2020
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chřestový salát s mangem
35min.
Salát s trhaným kuřecím masem, batáty a brusinkovým dresinkem
1hod.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min.
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min.
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min.
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1hod. 10min.
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min.