Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
½
svazku koriandru, čerstvého, pouze lístky
nebo ½ svazku petržele, čerstvé, pouze lístky - 1 stroužek česneku (volitelně)
- 30 gramů olivového oleje
-
½
čajové lžičky medu
nebo umělého sladidla, tekutého, podle návodu na obale - 2 čajové lžičky sójové omáčky
- 5 gramů sambal oelek (1 čajová lžička)
- 2 čajové lžičky soli
-
750
gramů filetů z lososa, bez kůže, zmrazených a rozmrazených, v kusech (3 x 4 cm) (celkem 12 kusů),
nebo 750 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných, na kousky (3 x 4 cm) (celkem 12 kousků) - 800 gramů květáku, na růžičky, košťál na kousky
- 500 gramů vody
-
300
gramů pak choi, čínského zelí, malé listy, velké listy napůl
nebo 300 gramů mangoldu, bílého, malé listy, velké listy napůl - sůl
- 60 gramů másla
- 2 čajové lžičky wasabi pasty
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2650 kJ / 633 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30min
Marocká kuřecí stehna
1h 40min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1 Std. 30 Min
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1h
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 Min
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Pstruh na páře a květákové pyré
1 Std. 10 Min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min