Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
½
svazku koriandru, čerstvého, pouze lístky
nebo ½ svazku petržele, čerstvé, pouze lístky - 1 stroužek česneku (volitelně)
- 30 gramů olivového oleje
-
½
čajové lžičky medu
nebo umělého sladidla, tekutého, podle návodu na obale - 2 čajové lžičky sójové omáčky
- 5 gramů sambal oelek (1 čajová lžička)
- 2 čajové lžičky soli
-
750
gramů filetů z lososa, bez kůže, zmrazených a rozmrazených, v kusech (3 x 4 cm) (celkem 12 kusů),
nebo 750 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných, na kousky (3 x 4 cm) (celkem 12 kousků) - 800 gramů květáku, na růžičky, košťál na kousky
- 500 gramů vody
-
300
gramů pak choi, čínského zelí, malé listy, velké listy napůl
nebo 300 gramů mangoldu, bílého, malé listy, velké listy napůl - sůl
- 60 gramů másla
- 2 čajové lžičky wasabi pasty
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2650 kJ / 633 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Marináda na mořské plody
Žádné hodnocení
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 Min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2 Std. 25 Min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1h 5min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1h 20min
Marocká kuřecí stehna
1 Std. 40 Min
Restované krevety
15min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1h