Celozrnný mangoldový quiche

Celozrnný mangoldový quiche

4.8 5 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 1hod. 30min
6 porcí

Suroviny

Celozrnné křehké těsto
  • pšenice špaldy
    125 gramů
  • špaldové mouky plus na pomoučnění válu
    125 gramů
  • másla na kousky, plus na vymazání formy
    125 gramů
  • vody
    40 gramů
  • soli
    ¼ čajové lžičky
  • sušené luštěniny pro pečení „naslepo“
Náplň a dokončení
  • parmazánu
    30 gramů
  • stroužky česneku
    2
  • cibule napůl
    120 gramů
  • řepkového oleje
    20 gramů
  • bílého mangoldu na větší kousky
    400 gramů
    400 gramů čerstvého špenátu, na větší kousky
  • zakysané smetany
    250 gramů
  • vejce
    3
  • soli
    1 čajová lžička
  • mletého černého pepře
    2 špetky
  • muškátového oříšku, mletého
    2 špetky
  • sýru feta rozdrobeného, podle chuti
    60 - 80 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 511 kcal / 2141 kJ
Protein 16 g
Tuk 33 g
Sacharidy 33 g
Vláknina 5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...