
Zařízení & příslušenství
Celozrnný mangoldový quiche
Příprava 45min
Celkový 1hod. 30min
6 porcí
Suroviny
Celozrnné křehké těsto
-
pšenice špaldy125 gramů
-
špaldové mouky plus na pomoučnění válu125 gramů
-
másla na kousky, plus na vymazání formy125 gramů
-
vody40 gramů
-
soli¼ čajové lžičky
-
sušené luštěniny pro pečení „naslepo“
Náplň a dokončení
-
parmazánu30 gramů
-
stroužky česneku2
-
cibule napůl120 gramů
-
řepkového oleje20 gramů
-
bílého mangoldu na větší kousky400 gramů
-
zakysané smetany250 gramů
-
vejce3
-
soli1 čajová lžička
-
mletého černého pepře2 špetky
-
muškátového oříšku, mletého2 špetky
-
sýru feta rozdrobeného, podle chuti60 - 80 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
511 kcal /
2141 kJ
Protein
16 g
Tuk
33 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Buď fit!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Auvergneský sýrový quiche
1hod. 20min
Riccotové muffiny se špenátem
35min
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10min
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1hod. 50min
Gratinované pohankovo-pšeničné palačinky se špenátem, slaninou a ricottou
1hod. 45min
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Mini Paleo cupcaky z kokosové mouky (bez lepku)
40min
Špenátový koláč
1hod. 10min
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30min
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Quiche s fetou a červenou řepou
1hod. 50min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min