Kompatibilní verze
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 200 gramů mléka
-
1 - 2
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, podle chuti
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - ½ čajové lžičky soli
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře, podle chuti
- 1 špetka kurkumy
- 60 gramů kukuřičné mouky, hladké
- 2 polévkové lžíce octa
- 4 vejce, co nejčerstvější
- 45 gramů čerstvého kozího sýru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1056 kJ / 252 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avokádová majonéza
15 Min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2h
Jahodová granola s mátou
Žádné hodnocení
Kokosovo-karamelový cheesecake
3h 30 min
Plněný lilek po orientálsku
1h 20min
Masové kuličky s polentou
Žádné hodnocení
Cuketová omeleta s našlehanými bílky
30min
Velikonoční citrónový krém se zaječími oušky
40min
Glazovaná karotka s medem
1h 20min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1 Std. 50 Min