Kompatibilní verze
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 200 gramů mléka
-
1 - 2
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, podle chuti
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - ½ čajové lžičky soli
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře, podle chuti
- 1 špetka kurkumy
- 60 gramů kukuřičné mouky, hladké
- 2 polévkové lžíce octa
- 4 vejce, co nejčerstvější
- 45 gramů čerstvého kozího sýru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1056 kJ / 252 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Musaka
1sa 55 dk
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 min
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1h 25min
Green Emotion (Zelené emoce)
15 Min
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Žádné hodnocení
Waldorfský salát na čekankových listech
30 min
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1h
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 min
Quinoa dezert s malinovým přelivem
Žádné hodnocení
Stew z fazolí černé oko s olihní
Žádné hodnocení
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 min