Zařízení & příslušenství
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
Příprava 45min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů parmazánu na kousky
-
200 gramů mléka
-
1 kostka zeleninového bujónu1 - 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty podle chuti
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře podle chuti
-
1 špetka kurkumy
-
60 gramů kukuřičné mouky hladké
-
2 polévkové lžíce octa
-
4 vejce co nejčerstvější
-
45 gramů čerstvého kozího sýru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15 g
Kalorie
1056 kJ /
252 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganský crumble s jablky, ořechy a rozinkami v rumu
9hod.
Caesar salát s chřestem a jahodami
40min.
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48hod.
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Žádné hodnocení
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min.
Krémová polenta s pórkem
1hod. 5min.
Lila makronky s maracujovo-čokoládovou ganache
2hod. 30min.
Quinotto s krevetami a chřestem
30min.
Celozrnné tacos s trhaným vepřovým v pivní omáčce
Žádné hodnocení
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min.
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.