
Zařízení & příslušenství
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
Příprava 45min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
parmazánu na kousky40 gramů
-
mléka200 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty podle chuti1 - 2 čajové lžičky
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře podle chuti¼ - ½ čajové lžičky
-
kurkumy1 špetka
-
kukuřičné mouky hladké60 gramů
-
octa2 polévkové lžíce
-
vejce co nejčerstvější4
-
čerstvého kozího sýru45 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
252 kcal /
1056 kJ
Protein
15 g
Tuk
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Poklady
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Thajská kokosovo-rýžová kaše s mangem
35min
Jahodový sorbet
1hod.
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Šafránové rizoto s houbami
Žádné hodnocení
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1hod.
Meruňkový crumble (bez lepku)
45min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Hráškové pesto s ricottou
10min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min
Knedlíčky dim sum "shao mai"
2hod.