Zařízení & příslušenství
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
Příprava 45min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů parmazánu na kousky
-
200 gramů mléka
-
1 kostka zeleninového bujónu1 - 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty podle chuti
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře podle chuti
-
1 špetka kurkumy
-
60 gramů kukuřičné mouky hladké
-
2 polévkové lžíce octa
-
4 vejce co nejčerstvější
-
45 gramů čerstvého kozího sýru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15 g
Kalorie
1056 kJ /
252 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kokosová ganache na makronky
3hod. 15min.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Salát s kozím sýrem a kešu
25min.
Japonská majonéza (kewpie)
15min.
Holandská omáčka
15min.
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1hod.
Špaldové rizoto s liškami
30min.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min.
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min.
Čočka s krevetami
20min.
Mexický quinoa salát
30min.