Zařízení & příslušenství
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
Příprava 45min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů parmazánu na kousky
-
200 gramů mléka
-
1 kostka zeleninového bujónu1 - 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty podle chuti
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře podle chuti
-
1 špetka kurkumy
-
60 gramů kukuřičné mouky hladké
-
2 polévkové lžíce octa
-
4 vejce co nejčerstvější
-
45 gramů čerstvého kozího sýru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15 g
Kalorie
1056 kJ /
252 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Malajské kokosové kuře
10h
Velikonoční zajíčci s ementálem
45min
Panellets
11h 20min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1h 20min
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Piškoty (bez cukru)
40min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1h 5min
Perníková granola
1h 45min