Zařízení & příslušenství
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
Příprava 45min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů parmazánu na kousky
-
200 gramů mléka
-
1 kostka zeleninového bujónu1 - 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty podle chuti
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře podle chuti
-
1 špetka kurkumy
-
60 gramů kukuřičné mouky hladké
-
2 polévkové lžíce octa
-
4 vejce co nejčerstvější
-
45 gramů čerstvého kozího sýru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15 g
Kalorie
1056 kJ /
252 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Košíčky z filo těsta s kuřecím masem
Žádné hodnocení
Holandská omáčka
15min.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Koprový olej
8min.
Chřestovo-sýrový quiche
1hod. 10min.
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Veganské lilkové massaman kari
50min.
Caesar salát s chřestem a jahodami
40min.
Guacamole s kaviárem
10min.
Holandská omáčka
15min.