
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů česneku
- 10 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů pak choi, čínského zelí or other green vegetables, cut in strips (see tip)
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 36 kcal / 151 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Restované houby (300 gramů)
25min
Restovaná paprika (400 gramů)
25min
Restovaná červená paprika s cibulí
25min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Restované krevety
15min
Restované kostky kuřecího masa
15min
Restované proužky krůtího masa
15min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Restovaný pórek (200 gramů)
20min
Řeřichová vitalita
Žádné hodnocení
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Restované hříbky s česnekem
20min