Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roastbeef
- 100 gramů mrkve (1 kus), na kousky (3-4 cm)
- 50 gramů řapíkatého celeru (1 řapík), na kousky (3-4 cm)
- 100 gramů cibule na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 60 gramů suchého bílého vína
- 500 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 1 špetka mořské soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 400 gramů hovězí plece, svázané provázkem do čtverce
Hořčicová omáčka
- 30 gramů másla pokojové teploty
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 2 čajové lžičky hrubozrnné hořčice
- 70 gramů mléka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2986 kJ / 711 kcal
- Protein
- 70.5 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35min
Pekingské kuře
50 Min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 Std. 20 Min
Masové kuličky s polentou
Brak ocen
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 Std. 20 Min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 Min
Steaková omáčka
25min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 Min
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1 Std. 40 Min