Zařízení & příslušenství
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
2 porce
Suroviny
Roastbeef
-
100 gramů mrkve (1 kus), na kousky (3-4 cm)
-
50 gramů řapíkatého celeru (1 řapík), na kousky (3-4 cm)
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
60 gramů suchého bílého vína
-
500 gramů vody
-
1 kostku zeleninového bujónu1 čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty
-
1 špetku mořské soli
-
1 špetku mletého černého pepře
-
400 gramů hovězí plece svázané provázkem do čtverce
Hořčicová omáčka
-
30 gramů másla pokojové teploty
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
1 polévkovou lžíci hladké mouky
-
2 čajové lžičky hrubozrnné hořčice
-
70 gramů mléka
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
70.5 g
Kalorie
2986 kJ /
711 kcal
Tuk
36 g
Vláknina
9.2 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ty a já
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min.
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2hod. 45min.
Masová dochucovací pasta
45min.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Sicilský krevetový salát
40min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1hod. 10min.
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1hod.
Steak s rukolovým salátem
35min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.