Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roastbeef
- 100 gramů mrkve (1 kus), na kousky (3-4 cm)
- 50 gramů řapíkatého celeru (1 řapík), na kousky (3-4 cm)
- 100 gramů cibule na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 60 gramů suchého bílého vína
- 500 gramů vody
-
1
čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostku zeleninového bujónu - 1 špetku mořské soli
- 1 špetku mletého černého pepře
- 400 gramů hovězí plece, svázané provázkem do čtverce
Hořčicová omáčka
- 30 gramů másla pokojové teploty
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 1 polévkovou lžíci hladké mouky
- 2 čajové lžičky hrubozrnné hořčice
- 70 gramů mléka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2986 kJ / 711 kcal
- Protein
- 70.5 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Sicilský krevetový salát
40min
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2h 5min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20 min
Marinované krevety
1h 10min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 Std. 50 Min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Losos na rajčatovém kuskusu
45min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45min