Zařízení & příslušenství
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
2 porce
Suroviny
Roastbeef
-
100 gramů mrkve (1 kus), na kousky (3-4 cm)
-
50 gramů řapíkatého celeru (1 řapík), na kousky (3-4 cm)
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
60 gramů suchého bílého vína
-
500 gramů vody
-
1 kostku zeleninového bujónu1 čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty
-
1 špetku mořské soli
-
1 špetku mletého černého pepře
-
400 gramů hovězí plece svázané provázkem do čtverce
Hořčicová omáčka
-
30 gramů másla pokojové teploty
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
1 polévkovou lžíci hladké mouky
-
2 čajové lžičky hrubozrnné hořčice
-
70 gramů mléka
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
70.5 g
Kalorie
2986 kJ /
711 kcal
Tuk
36 g
Vláknina
9.2 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ty a já
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min.
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min.
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min.
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1hod. 15min.
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min.
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1hod. 20min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min.
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1hod. 30min.
Líčka marinovaná v černém pivu
4hod. 35min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.