Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvého zázvoru
- 80 gramů hnědého cukru
- 200 gramů sójové omáčky
- 20 gramů oleje
- 8 kuřecích stehen s kůží, vykostěných
- 300 gramů vody
-
500
gramů pak choi, čínské zelí, podélně přepůlené
nebo 500 gramů brokolice, na růžičky - 2000 gramů ledově studené vody
- 2 snítky jarní cibulky, na kolečka (cca 1–2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2139 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 34.9 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1585.4 mg
Alternativní recepty
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min
Grilovaný hovězí Reuben sendvič
2小时 20 分钟
Hovězí Stroganoff
35min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1h
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Kari nudle s vepřovým masem
45min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 godz. 35 min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1h 10min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Marinovaný losos s fazolkami
1h 10min
Kuřecí frikasé s chřestem
1h