Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů čerstvého kopru
- 30 gramů čerstvého špenátu
- 500 gramů vody
- 2 špetky soli
- 500 gramů brambor, nových, neoloupaných, očištěných
-
2
filety uzeného pstruha (cca 100 gramů)
nebo 2 filety uzeného lososa (cca 100 gramů) - 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 100 gramů bílého jogurtu
- 1 vrchovatá polévková lžíce řeřichy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2695 kJ / 643 kcal
- Protein
- 29.25 g
- Sacharidy
- 87.5 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 1.38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1 Std. 30 Min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 Std.
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1 Std. 30 Min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 Min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3h 15min
Sicilské purpetti fúze
1 Std.
Ruský bramborový salát
50 Min
Bramborové muffiny s parmazánem
1 godz. 10 min
Ryba po řecku
35 Min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Salát s kozím sýrem a kešu
25min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 Min