
Zařízení & příslušenství
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
čerstvého kopru10 gramů
-
čerstvého špenátu30 gramů
-
vody500 gramů
-
soli2 špetky
-
brambor nových, neoloupaných, očištěných500 gramů
-
filety uzeného pstruha (cca 100 gramů)2
-
extra panenského olivového oleje2 polévkové lžíce
-
citrónové šťávy2 polévkové lžíce
-
pepře, černého, čerstvě umletého1 špetka
-
bílého jogurtu100 gramů
-
řeřichy1 vrchovatá polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
643 kcal /
2695 kJ
Protein
29.25 g
Tuk
14.3 g
Sacharidy
87.5 g
Vláknina
1.38 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

TOP 11
11 recept
Česká republika
Česká republika