Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů čerstvého kopru
- 30 gramů čerstvého špenátu
- 500 gramů vody
- 2 špetky soli
- 500 gramů brambor, nových, neoloupaných, očištěných
-
2
filety uzeného pstruha (cca 100 gramů)
nebo 2 filety uzeného lososa (cca 100 gramů) - 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 100 gramů bílého jogurtu
- 1 vrchovatá polévková lžíce řeřichy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2695 kJ / 643 kcal
- Protein
- 29.25 g
- Sacharidy
- 87.5 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 1.38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sýrový chlebíček s olivami
1 Std. 25 Min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 Min
Podzimní dýňový salát
10 min
Vánoční stromek s goudou a chilli - 2021
1hod. 50min
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45 Min
Pomalu vařené meruňkovo-rýžové brûlée
5 godz. 35 min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 Min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1h 10min
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2 Std. 50 Min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 Min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 min