Zařízení & příslušenství
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
10 gramů čerstvého kopru
-
30 gramů čerstvého špenátu
-
500 gramů vody
-
2 špetky soli
-
500 gramů brambor nových, neoloupaných, očištěných
-
2 filety uzeného lososa, (cca 100 gramů)2 filety uzeného pstruha (cca 100 gramů)
-
2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
100 gramů bílého jogurtu
-
1 vrchovatá polévková lžíce řeřichy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29.25 g
Kalorie
2695 kJ /
643 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
1.38 g
Sacharidy
87.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TOP 11
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
5 min
Marináda na mořské plody
5 min
Citrónové kuře s chřestem
40 min
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40 min
Zeleninový koláč
1 godz. 10 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Cuketa v parmazánovém těstíčku s rajčatovým dipem
35 min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 godz. 20 min
Kubánské picadillo
50 min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1 godz.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 min
Masala chai
15 min