Zařízení & příslušenství
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
10 gramů čerstvého kopru
-
30 gramů čerstvého špenátu
-
500 gramů vody
-
2 špetky soli
-
500 gramů brambor nových, neoloupaných, očištěných
-
2 filety uzeného lososa, (cca 100 gramů)2 filety uzeného pstruha (cca 100 gramů)
-
2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
100 gramů bílého jogurtu
-
1 vrchovatá polévková lžíce řeřichy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29.25 g
Kalorie
2695 kJ /
643 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
1.38 g
Sacharidy
87.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TOP 11
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20min.
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1hod. 15min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Kašmírská rýže
30min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Caesar salát s chřestem a jahodami
40min.
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
4hod. 45min.
Quiche s fetou a červenou řepou
1hod. 50min.
Polévka Tom Yum
15min.
Caponata
30min.
Tilápie s červeným kari
40min.