Zařízení & příslušenství
Losos s fenyklovým salátem s jablky
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
2 porce
Suroviny
-
½ citrónu
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
⅓ čajové lžičky soli
-
20 gramů olivového oleje
-
1 ½ čajové lžičky čerstvého kopru
-
2 filet z čerstvého lososa, bez kůže, vykostěného silné 3 cm, (cca 150 gramů každý) (viz Tip)
-
⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1850 gramů vody
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
-
150 - 200 gramů hlízy fenyklu napůl a pak na tenké plátky
-
30 gramů červené cibule (volitelně) napůl a pak na tenké plátky
-
½ jablka na čtvrtky a pak na tenké plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
31.3 g
Kalorie
1803 kJ /
430 kcal
Tuk
28.8 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min.
Polenta s hříbky
55min.
Zeleninovo-sýrové fondue
30min.
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Žádné hodnocení
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min.
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min.
Lososové rizoto s fenyklem
25min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min.
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
50min.
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min.