Zařízení & příslušenství
Losos s fenyklovým salátem s jablky
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
2 porce
Suroviny
-
½ citrónu
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
⅓ čajové lžičky soli
-
20 gramů olivového oleje
-
1 ½ čajové lžičky čerstvého kopru
-
2 filet z čerstvého lososa, bez kůže, vykostěného silné 3 cm, (cca 150 gramů každý) (viz Tip)
-
⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1850 gramů vody
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
-
150 - 200 gramů hlízy fenyklu napůl a pak na tenké plátky
-
30 gramů červené cibule (volitelně) napůl a pak na tenké plátky
-
½ jablka na čtvrtky a pak na tenké plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
31.3 g
Kalorie
1803 kJ /
430 kcal
Tuk
28.8 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15min.
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40min.
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min.
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min.
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min.