Losos s fenyklovým salátem s jablky
TM6

Losos s fenyklovým salátem s jablky

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • ½ citrónu
  • 1 čajová lžička dijonské hořčice
  • ⅓ čajové lžičky soli
  • 20 gramů olivového oleje
  • 1 ½ čajové lžičky čerstvého kopru
  • 2 filety z čerstvého lososa, bez kůže, vykostěného, silné 3 cm, (cca 150 gramů každý) (viz Tip)
  • ⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1850 gramů vody
  • 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
  • 150 - 200 gramů hlízy fenyklu, napůl a pak na tenké plátky
  • 30 gramů červené cibule, napůl a pak na tenké plátky (volitelně)
  • ½ jablka, na čtvrtky a pak na tenké plátky

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1803 kJ / 430 kcal
Protein
31.3 g
Sacharidy
8.8 g
Tuk
28.8 g
Vláknina
2.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty