Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ citrónu
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- ⅓ čajové lžičky soli
- 20 gramů olivového oleje
- 1 ½ čajové lžičky čerstvého kopru
- 2 filety z čerstvého lososa, bez kůže, vykostěného, silné 3 cm, (cca 150 gramů každý) (viz Tip)
- ⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1850 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
- 150 - 200 gramů hlízy fenyklu, napůl a pak na tenké plátky
- 30 gramů červené cibule, napůl a pak na tenké plátky (volitelně)
- ½ jablka, na čtvrtky a pak na tenké plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1h 30min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10p
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Thajské rybí karbanátky
1h 10min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 Std. 45 Min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min