Losos s fenyklovým salátem s jablky

Losos s fenyklovým salátem s jablky

5.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
2 porce

Suroviny

  • ½ citrónu
  • 1 čajová lžička dijonské hořčice
  • ⅓ čajové lžičky soli
  • 20 gramů olivového oleje
  • 1 ½ čajové lžičky čerstvého kopru
  • 2 filet z čerstvého lososa, bez kůže, vykostěného silné 3 cm, (cca 150 gramů každý) (viz Tip)
  • ⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1850 gramů vody
  • 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
    30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)
  • 150 - 200 gramů hlízy fenyklu napůl a pak na tenké plátky
  • 30 gramů červené cibule (volitelně) napůl a pak na tenké plátky
  • ½ jablka na čtvrtky a pak na tenké plátky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 31.3 g
Kalorie 1803 kJ / 430 kcal
Tuk 28.8 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 8.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...