Zařízení & příslušenství
Roastbeef rolky s mozzarellou a sušenými rajčaty
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 30min.
8 porce
Suroviny
-
10 gramů směsi bylinek, čerstvých (např. rozmarýn, šalvěj, bobkový list)
-
1 stroužek česneku
-
2 ½ čajové lžičky soli
-
¾ čajové lžičky černého pepře, mletého
-
900 - 1000 gramů hovězí svíčkové (v celku)
-
600 gramů vody plus extra na dolití omáčky
-
200 gramů mozzarelly malé kostky (cca 5 mm)
-
200 gramů rajčat s odstraněnými zrníčky, nakrájených na malé kostičky (cca 5 mm)
-
20 gramů lístků bazalky na tenké plátky (cca 2 mm)
-
4 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
-
20 gramů čerstvé pažitky nasekané, plus celé kusy na svazování rolek
-
¼ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
-
½ čajové lžičky mořské soli, hrubé
-
20 gramů máslo
-
5 gramů kukuřičného škrobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
1067.3 mg
Protein
29.8 g
Kalorie
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Tuk
31.5 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
12.6 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Švédský stůl na Silvestra
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2hod. 25min.
Sambal Oelek
15min.
Bylinkový olej
2hod. 5min.
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40min.
Černé rizoto s chobotnicí
1hod. 15min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Pistáciová zmrzlina bez vajec
10hod. 20min.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min.
Steaková omáčka
25min.
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min.
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15min.
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min.