Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů čekanky
- 20 gramů kandovaného zázvoru
- 40 gramů pekanových ořechů
- 150 gramů řapíkatého celeru, na 5 mm kousky
- 100 gramů jablek (jakékoliv odrůdy), bez jader, na čtvrtky
- 150 gramů červené papriky, bez semínek, na kousky
- 30 gramů majonézy
- 2 čajové lžičky citrónové kůry, strouhané
- 40 gramů citrónové šťávy
- 1 čajová lžička medu
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu, pouze lístky
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 granátové jablko
- 10 gramů mikrozeleniny, klíčků
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 333.4 mg
Alternativní recepty
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 Std.
Lilková pomazánka
50 Min
Švestkový clafoutis (TM6)
1 Std. 15 Min
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25h 5min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10 Min
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10 Min
Angreštový crumble
1 Std.
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 Min
Smoothie bowl s banánem a mangem
15 Min
Smoothie z manga
10 Min
Avokádovo-bazalkový dip
20 Min
Paštika z kachních jater
45 Min