Zařízení & příslušenství
Galetka s třešněmi
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 porcí
Suroviny
Těsto
-
70 gramů krystalového cukru
-
400 gramů hladká mouka
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
3 žloutky
Náplň
-
1 žloutek rozšlehaný, na potření těsta
-
1 polévková lžíce smetany, min. 33 % tuku
-
30 gramů másla, pokojové teploty
-
20 gramů hnědého cukru plus na posypání
-
500 gramů třešní vypeckovaných
-
20 gramů mandlových lupínků
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7.6 g
Kalorie
2178 kJ /
520 kcal
Tuk
29.2 g
Sacharidy
59.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Virgin koktejl Piña Colada
20min.
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min.
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55min.
Jahodová granola s mátou
Žádné hodnocení
Rebarborovo-jahodový koláč
1hod.
Třešňový krém s růžovým vínem
30min.
Lemon meringue dort
2hod. 10min.
Ananasovo-kokosové muffiny
35min.
Okatý chléb
9hod. 40min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Alsaský koláč
1hod.
Skládaný bylinkový chléb
1hod. 20min.