Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 370 gramů filetů z tresky
- ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů vody
- 150 gramů quinoy (v suchém stavu)
- 80 gramů parmazánu
- 6 stroužků česneku
- 60 gramů jarní cibulky, na kousky
- 320 gramů cukety, na kousky, bez semínek
- 4 vejce
- olivový olej ve spreji
- Nutriční hodnoty
- na 12 kusů
- Kalorie
- 6841 kJ / 1629 kcal
- Protein
- 156 g
- Sacharidy
- 119 g
- Tuk
- 60 g
- Vláknina
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazole po bretaňsku
35min
Křupavé krůtí karbanátky s čočkou
1h
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1h
Květákovo-špenátové lasagne
1 godz. 45 min
Čokoládovo-banánové sušenky s cizrnou
30 min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30 min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 min
Mexické krůtí chilli
40 min
Ryba po řecku
35min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1h
Quiche s fetou a červenou řepou
1 Std. 50 Min
Pečené fazole
1h 25min