Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů citrónové šťávy
- 2 čajové lžičky kmínu
- ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
- 2 čajové lžičky pasty harissa
- 1 polévková lžíce plocholisté petrželky, nasekané
- 2 jarní kuřátka (cca 400 gramů každé)
Quinoa
- 20 gramů plocholisté petrželky, plus na ozdobu
- 40 gramů sušených meruněk
- 40 gramů sušených švestek, vypeckovaných
- 25 gramů piniových oříšků, lehce opražených na sucho
- 50 gramů rozinek
- 1000 gramů vody
- 120 gramů quinoy, propláchnuté nebo předem namočené ve studené vodě
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 5977 kJ / 1429 kcal
- Protein
- 110 g
- Sacharidy
- 73.1 g
- Tuk
- 77.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborové placky
12h
Hovězí na pivu
1h 45 min
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3h 20 min
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40 min
Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem
1h 10 min
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1h 15 min
Veganský mug cake s kokosem
20min
Krůtí roláda s olivami a zeleninová quinoa
50 min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1h
Kuřecí salát s pekanovými ořechy a medem
35 min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min