Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů citrónové šťávy
- 2 čajové lžičky kmínu
- ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
- 2 čajové lžičky pasty harissa
- 1 polévková lžíce plocholisté petrželky, nasekané
- 2 jarní kuřátka (cca 400 gramů každé)
Quinoa
- 20 gramů plocholisté petrželky, plus na ozdobu
- 40 gramů sušených meruněk
- 40 gramů sušených švestek, vypeckovaných
- 25 gramů piniových oříšků, lehce opražených na sucho
- 50 gramů rozinek
- 1000 gramů vody
- 120 gramů quinoy, propláchnuté nebo předem namočené ve studené vodě
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 5977 kJ / 1429 kcal
- Protein
- 110 g
- Sacharidy
- 73.1 g
- Tuk
- 77.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomázanka z červené čočky
25 Min
Tilápie s červeným kari
40 Min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 Min
Fazolové placičky
10h 30min
Krůtí rolky s rýží
40 Min
Sýrové suflé
50 Min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45 Min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Žádné hodnocení
Masové kuličky s máslovou dýní a bramborem
1h 10min
Celé kuřátko na pomerančích
1h 25 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 Min
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1h 5 min.