Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 250 gramů hladké mouky
- 150 gramů másla, na kousky
- 1 vejce
- 1 polévková lžíce vinného octa, bílého
- 1 čajová lžička soli
Náplň a dokončení
- 120 gramů sýru ementálu, na kousky
- ¼ svazku čerstvé petržele, pouze listy
- 1000 gramů dýně, oloupané, na kousky
- 260 gramů cibule, napůl
- 100 gramů sušené šunky, na kostičky
- 20 gramů oleje
- 400 gramů crème fraîche
- 4 vejce
- 2 polévkové lžíce pažitky, nasekané
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- ¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1645 kJ / 394 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Řepánky
1h 45 min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1h 45 min
Krémová polenta s pórkem
1h 5 min
Zeleninový koláč
1h 10 min
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1h
Riccotové muffiny se špenátem
35 min
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1h 20 min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45 min
Mug cake s ricottou a borůvkami
25 min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Dýňové bulky
2j 15 menit