Kompatibilní verze
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Křehké těsto s fenyklem
- ½ čajové lžičky fenyklových semínek
- 150 gramů hladké mouky
- 75 gramů másla, na kousky
- 1 špetka soli
- 50 gramů vody
Náplň
- 30 gramů másla
- 300 gramů čerstvého špenátu, nakrájeného
- 200 gramů crème fraîche
- 2 žloutky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky bílého pepře, mletého
- 500 gramů vody
Kandovaná citrónová kůra
- 1 citrón, bio, kůra bez bílé části nakrájená na proužky
- 35 gramů krystalového cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2123 kJ / 509 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40 min
Žampiónový krém s estragonem
Žádné hodnocení
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2h 30 min
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40 min
Krémová polenta s pórkem
1h 5 min
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1h
Quiche s chřestem a čerstvým kozím sýrem
1h 20 min
Mandarinkové amarouny
2u. 25min
Quiche s fetou a červenou řepou
1u. 50min
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2h 30 min
Rajčatový kuřecí quiche s bazalkou
1h