Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů filetů z tresky
- 20 gramů koření na ryby
- 2 chilli papričky, čerstvé, napůl, odstraněná semínka
- 2 - 3 stroužky česneku
- 250 gramů ananasových kousků, konzervovaných
- 150 gramů bílého jogurtu
- 1 čajová lžička kečupu
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 1000 gramů vody
- 15 gramů soli
- 20 gramů másla
- 300 gramů jasmínové rýže
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 8468 kJ / 2016 kcal
- Protein
- 128 g
- Sacharidy
- 301 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Směs divokého koření
10min
Tilápie s červeným kari
40 min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7h 10min
Borůvkový dort se zakysanou smetanou
1 Std. 10 Min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 godz. 35 min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1 Std. 10 Min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 Std. 45 Min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min