Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů filetů z tresky
- 20 gramů koření na ryby
- 2 chilli papričky, čerstvé, napůl, odstraněná semínka
- 2 - 3 stroužky česneku
- 250 gramů ananasových kousků, konzervovaných
- 150 gramů bílého jogurtu
- 1 čajová lžička kečupu
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 1000 gramů vody
- 15 gramů soli
- 20 gramů másla
- 300 gramů jasmínové rýže
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 8468 kJ / 2016 kcal
- Protein
- 128 g
- Sacharidy
- 301 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 Min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 Std.
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 Min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 Min
Rybí guláš s krevetami
45 Min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 Min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 Min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 Min
Králík po sicilsku
1 godz. 20 min
Polévka Tom Yum
15min