Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 430 gramů pšeničné mouky
- 170 gramů krupicového cukru
- 2 čajové lžičky citrónové kůry, nastrouhané
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- 1 špetka soli
- 190 gramů margarínu, plus na vymazání
- 90 gramů vody
- 500 gramů sójového mléka
-
1
balíček vanilkového cukru
nebo 1 čajová lžička vanilkového cukru, domácí výroby - 1 balíček vanilkového pudingu, v prášku
- 150 gramů marcipánové hmoty, na kostičky (1 cm)
- 350 gramů třešní, bez pecek, čerstvých nebo konzervovaných, okapaných
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2588 kJ / 618 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makovo-jablečný koláč
1 Std. 40 Min
Koláč z černého čaje s vlašskými ořechy
35min
Koláč "Fialová kráva"
5h
Tvarohový závin s pudingem
1hod. 20min
Trojbarevná bábovka
1 godz. 35 min
Oříšková fantazie
1 godz. 35 min
Kynutá bábovka s ořechy (bez cukru)
2hod.
Maková bábovka s citrónovou polevou
2hod.
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2h 5min
Vláčná bábovka s majonézou
2hod.
Prezidentská bábovka
1hod. 5min
Ořechová bábovka
1hod. 10min