Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g couve-flor, só os ramos
- 200 g feijão-verde cortado em juliana
- 400 g lombos de pescada descongelados
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 800 g água
- 6 ovos
- 1000 g leite
- 90 g farinha
- 40 g manteiga
- Noz-moscada q.b. p/ temperar
- 80 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1539.3 kJ / 367.9 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 308.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fofo de peixe
1 godz. 10 min
Bacalhau da consoada gratinado
1h 15min
Empadão de feijão-branco com atum
40 min
Lombinhos de porco com tomate e manjericão e arroz de limão
1h
Empadão de peixe e ervilhas
1 godz. 30 min
Empadão de peixe
1h
Gratinado de peixe
1 godz. 10 min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1 godz. 30 min
Bacalhau à abade de Priscos
50 min
Empadão de brócolos com peixe
1h 35 min.
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1h 25min
Empadão de peixe
1h 15min