Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 snítek čerstvé petržele, omyté a okapané
- 1000 gramů slávek jedlých, čerstvých a srdcovek, očištěných, „bez vousů“
- 500 gramů vody
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 50 gramů cibule, na kousky (2–3 cm)
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli paprička, čerstvá, bez semínek
- 50 gramů suchého bílého vína
- 300 gramů rajčatového protlaku
- 1 špetka soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- 320 gramů těstovin, typ spaghettini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2288 kJ / 546 kcal
- Protein
- 36.63 g
- Sacharidy
- 80.88 g
- Tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Pad thai
45 min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35min
Rychlé hovězí Massaman kari
40 分钟
Žebírka s kávovou omáčkou
40 分钟
Mojo Amarillo
Žádné hodnocení
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
Žádné hodnocení
Rybí guláš s krevetami
45 min
Okurkovo-šunkové palačinky
1h 10min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min
Pekingské kuře
50min
Bolognese classico
5u.