Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 snítek čerstvé petržele, omyté a okapané
- 1000 gramů slávek jedlých, čerstvých a srdcovek, očištěných, „bez vousů“
- 500 gramů vody
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 50 gramů cibule, na kousky (2–3 cm)
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli paprička, čerstvá, bez semínek
- 50 gramů suchého bílého vína
- 300 gramů rajčatového protlaku
- 1 špetka soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- 320 gramů těstovin, typ spaghettini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2288 kJ / 546 kcal
- Protein
- 36.63 g
- Sacharidy
- 80.88 g
- Tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 Min
Valentýnské makronky
Žádné hodnocení
Panellets
11 Std. 20 Min
Bulgurové sushi s lososem
Žádné hodnocení
Lososová klobása s tymiánem
3 Std. 15 Min
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Černé rizoto s chobotnicí
1 Std. 15 Min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Avokádová polévka s krevetami
20 Min
Lososové nugety s mrkvovými tyčinkami
45 Min
Limetkovo-zázvorová limonáda
1 Std. 10 Min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1 Std. 15 Min