Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 vajec
- 800 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- ½ čajové lžičky dashi, instantního (viz tip)
- 2 čajové lžičky sójové omáčky
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 100 gramů mletého vepřového masa (volitelně)
- 30 gramů hub shiitake, čerstvých, na plátky, nebo jiných malých hub, na plátky
- 6 syrových krevet, středních
- 30 hrášků, zelených, mražených (25 gramů)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min
Falešné kapary z poupat bezinek
No ratings
Směs divokého koření
10 min
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
No ratings
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
No ratings
Francouzské máslo Montpellier
No ratings
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15 min
Rychlý jehněčí dansak
45min
Krvavá Mary
5 min
Kachní paštika s olivami
No ratings
Kašmírská rýže
30min