Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 vajec
- 800 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- ½ čajové lžičky dashi, instantního (viz tip)
- 2 čajové lžičky sójové omáčky
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 100 gramů mletého vepřového masa (volitelně)
- 30 gramů hub shiitake, čerstvých, na plátky, nebo jiných malých hub, na plátky
- 6 syrových krevet, středních
- 30 hrášků, zelených, mražených (25 gramů)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avokádová polévka s krevetami
20 Min
Kaštanová krémová polévka
1h 10min
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1 Std.
Waldorfský salát na čekankových listech
30 Min
Badyánový likér
Žádné hodnocení
Hrušky v červeném víně
3 Std. 20 Min
Chřestový salát s mangem
35 Min
Velikonoční bezé koláč
2h
Krémový pomerančový likér
48 Std. 25 Min
Thajská polévka s krevetami
30 Min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.
Antioxidační náboj s kokosovým mlékem
10 Min