Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 vajec
- 800 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- ½ čajové lžičky dashi, instantního (viz tip)
- 2 čajové lžičky sójové omáčky
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 100 gramů mletého vepřového masa (volitelně)
- 30 gramů hub shiitake, čerstvých, na plátky, nebo jiných malých hub, na plátky
- 6 syrových krevet, středních
- 30 hrášků, zelených, mražených (25 gramů)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Jemná treska s mascarpone
35 Min
Rebarborové smoothie
1h 30min
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Žádné hodnocení
Muffiny z listového těsta s lososem a avokádem
35 Min
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min
Marinované krevety
1h 10min
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20 Min
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Višňovo-banánový cheesecake
5h 35min