Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 gramů miso pasty
- 20 gramů balzamikového octa
- 1 ½ polévkové lžíce limetkové šťávy
- 1 špetka mletého chilli
- 4 polévkové lžíce olivového oleje
-
150
gramů žampiónů, překrojených
nebo 150 gramů hub shiitake, čerstvých - 2 kusy pak choi, vodorovně překrojené napůl
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 608 kJ / 145 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30 Min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Frankfurtské bylinkové pesto
10 Min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Žádné hodnocení
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 Min
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30 Min
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Tresčí minifishcakes s hráškem
1 Std. 10 Min
Mandlové Matcha Latte
10 Min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min
Petrželová omáčka persillade
5 Min
Sejkory se skořicovou omáčkou
20 Min