Zařízení & příslušenství
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
30 gramů šalotky
-
130 gramů pancetty na kostičky (0,5 cm)
-
300 gramů chřestu na kousky (2 cm), špičky si dejte stranou
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
700 gramů vody
-
350 gramů těstovin farfalle, (doba vaření 12 min.)
-
1 - 2 špetky šafránu mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16.5 g
Kalorie
1933 kJ /
461 kcal
Tuk
14.1 g
Vláknina
4.35 g
Sacharidy
68.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50min.
Portugalská zelená vejce
50min.
Farfalle v italských barvách
30min.
Fermentovaná mrkev
60hod. 30min.
Kozí jogurt
13hod.
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1hod. 5min.
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1hod. 5min.
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40min.
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min.