Zařízení & příslušenství
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
30 gramů šalotky
-
130 gramů pancetty na kostičky (0,5 cm)
-
300 gramů chřestu na kousky (2 cm), špičky si dejte stranou
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
700 gramů vody
-
350 gramů těstovin farfalle, (doba vaření 12 min.)
-
1 - 2 špetky šafránu mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16.5 g
Kalorie
1933 kJ /
461 kcal
Tuk
14.1 g
Vláknina
4.35 g
Sacharidy
68.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min.
Bramborový chléb (bez lepku)
2hod. 30min.
Chleboví šneci s červeným pestem v páře
1hod. 15min.
Lososový sendvič s avokádem a mrkvovými hranolky v těstíčku
4hod.
Pardubické perníčky
30min.
Pâté z hub
1hod. 25min.
Jehněčí kofty
1hod. 30min.
Rizoto trikolora
1hod. 25min.
Venkovské rizoto
30min.
Pivní rizoto s houbami
45min.
Houbové rizoto
40min.
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1hod. 10min.