Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rýže
- 300 gramů rýže
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka kurkumy
- 1 špetka anýzového likéru
Maso
- 1 čajová lžička soli
- 4 plátky vepřového masa
- 2 špetky čínské koření 5 vůní
- 100 gramů sýru, na plátky
- 100 gramů cibule, na plátky
- 100 gramů žampiónů, na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2334 kJ / 558 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kapr na modro
Žádné hodnocení
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 Std.
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2 Std.
Kuřecí kousky v jogurtové marinádě s bramborami
12h 30min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25min
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45min
Kotleta s hříbky a rýží
55 Min
Kuřecí salát s těstovinami
45min
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 godz. 35 min