Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rýže
- 300 gramů rýže
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka kurkumy
- 1 špetka anýzového likéru
Maso
- 1 čajová lžička soli
- 4 plátky vepřového masa
- 2 špetky čínské koření 5 vůní
- 100 gramů sýru, na plátky
- 100 gramů cibule, na plátky
- 100 gramů žampiónů, na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2334 kJ / 558 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 Std.
Žampióny plněné kysaným zelím
40 Min
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1 Std. 10 Min
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54 min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
45 min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1 godz.
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1 Std. 5 Min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 Min
Krůtí plátky na houbách
50 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 godz.
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1 Std. 10 Min