Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 18 almejas frescas grandes
- 4 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 800 g de cocochas de bacalao frescas limpias
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1245 kJ / 297 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 722.4 mg
Alternativní recepty
Cardo a la cerveza
25 Min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Calamares en su tinta
1h 5min
Cardo con carabineros
1h
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 λεπτ.
Borrajas con gambas
40 λεπτ.
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Txangurro
1h 10min
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Bonito a la riojana
50 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min