Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 18 almejas frescas grandes
- 4 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 800 g de cocochas de bacalao frescas limpias
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1245 kJ / 297 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 722.4 mg
Alternativní recepty
Borrajas con gambas
40min
Chipirones rellenos
1 godz. 10 min
Cardo con carabineros
1 godz.
Bonito a la riojana
50min
Calamares en su tinta
1h 5min
Txangurro
1 godz. 10 min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20min