![Cocochas con almejas (País Vasco) Cocochas con almejas (País Vasco)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7DBA8E0-B034-4ECE-9E60-69A1D5E14868/Derivates/9BF86CE7-9D33-4846-91F3-E3523FEBE8E7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 18 almejas frescas grandes
- 4 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 800 g de cocochas de bacalao frescas limpias
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1245 kJ / 297 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 722.4 mg
Alternativní recepty
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Rape en salsa americana
1 godz.
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Borrajas con gambas
40 min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Sopa de pescado donostiarra
1 godz.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min