
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 18 almejas frescas grandes
- 4 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 800 g de cocochas de bacalao frescas limpias
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 297 kcal / 1245 kJ
- Protein
- 30.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Sodík
- 722.4 mg
Alternativní recepty
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 dk
Calamares en su tinta
1sa 5 dk
Chipirones a la marinera
25 dk
Croquetas negras de chipirones
9sa 45 dk
Borrajas con gambas
40 dk
Chipirones rellenos
1sa 10 dk
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 dk
Cangrejos de río en salsa
30 dk
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 dk
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 dk
Sopa de pescado donostiarra
1sa
Mejillones al vapor con salsa picante
45 dk