Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Verjus
- 800 g Wasser
- 20 g Tapiokaperlen, klein
- 250 g Suppengemüse (z.B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken (ca. 2 cm)
- 100 g Stangensellerie, in Stücken
- 40 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 70 g Weißwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Wacholderbeere
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 ½ TL Meersalz
- 250 g Karotten, in Streifen (ca. 7 mm)
- 150 g Gelbe Rüben, in Streifen (ca. 7 mm)
- 1 Lauchstange, in Ringen (ca. 5 mm)
- 100 g Petersilienwurzeln, in Streifen (ca. 7 mm)
- 6 Forellenfilets, geräuchert (ca. 700-900 g)
- 200 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Rauchsalz
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eidotter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2208 kJ / 528 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30min
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5 Std. 10 Min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Fischbrühe
30min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Rote Grütze mit Tapioka
20 min
Spargelcremesuppe
40min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Brötchen
2 Std.
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min