
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Verjus
- 800 g Wasser
- 20 g Tapiokaperlen klein
- 250 g Suppengemüse (z.B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 1 Frühlingszwiebel in Stücken (ca. 2 cm)
- 100 g Stangensellerie in Stücken
- 40 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 70 g Weißwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Wacholderbeere
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 ½ TL Meersalz
- 250 g Karotten in Streifen (ca. 7 mm)
- 150 g Gelbe Rüben in Streifen (ca. 7 mm)
- 1 Lauchstange in Ringen (ca. 5 mm)
- 100 g Petersilienwurzeln in Streifen (ca. 7 mm)
- 6 Forellenfilets, geräuchert (ca. 700-900 g)
- 200 g Butter in Stücken
- ¾ TL Rauchsalz
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eidotter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 528 kcal / 2208 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1hod.
Pfirsich-Chutney
40min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Erdäpfelsuppe | Morcheln | Lauch
1hod. 45min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505hod. 10min
Curryhuhn
2hod. 40min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Rindfleisch mit Tamarinde und Klebreis
8hod. 30min
Chinesische Gemüse-Nudel-Suppe mit Yuba
35min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26hod.
Eier in Dijonnaise
35min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min