Bachsaibling mit Haselnussmilch

Bachsaibling mit Haselnussmilch

4.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 26hod.
4 Portionen

Suroviny

Haselnussmilch
  • Haselnüsse
    50 g
  • Milch
    350 g
  • Haselnussöl von gerösteten Nüssen (20 g)
    2 EL
  • Salz
    ¼ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
Bachsaibling und Mangoldsalat
  • Öl zum Einfetten
  • Saiblingsfilets (à 400 g)
    2
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ - 1 TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    ¼ - ½ TL
  • Wasser
    500 g
  • Trauben klein, kernlos
    20
  • Butter
    2 EL
  • Weißwein (Riesling)
    50 g
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • roter Mangold (bevorzugt Babymangold)
    80 g
  • Haselnussöl von gerösteten Nüssen (10 g)
    1 EL
  • grobes Salz
    1 TL
  • Haselnüsse gehobelt, geröstet
    1 EL

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Portionen

Protein 33 g
Kalorie 2015 kJ / 480 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...