Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Haselnussmilch
- 50 g Haselnüsse
- 350 g Milch
- 2 EL Haselnussöl von gerösteten Nüssen (20 g)
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Bachsaibling und Mangoldsalat
- Öl zum Einfetten
- 2 Saiblingsfilets (à 400 g)
- ½ - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ - ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- 20 Trauben, klein, kernlos
- 2 EL Butter
- 50 g Weißwein (Riesling)
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 80 g roter Mangold (bevorzugt Babymangold)
- 1 EL Haselnussöl von gerösteten Nüssen (10 g)
- 1 TL grobes Salz
- 1 EL Haselnüsse, gehobelt, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2015 kJ / 480 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanille-Joghurt-Eis
8h 10 min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1 Std. 15 Min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1j
Spargelcremesuppe
40 min
Crème brûlée
6h
Kreolischer Fisch
35 Min
Gefüllte Tomaten
45 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1j 30 menit
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min