Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Gelatineblätter
- 2 Eier, hart gekocht, geschält und halbiert
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Sauerrahm
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (ca. 150 g), abgetropft
- 1 EL Worcestershire-Sauce
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Milch
- Friseesalat, zum Anrichten
- Garnelen, geschält, gegart, abgetropft, zum Anrichten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Birnen-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 min
Tomaten-Cocktail
30 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 Std. 20 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Forellenmousse
5min
Putello Tonnato
4 Std.