Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 125 g durchwachsener Selchspeck, in Würfeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Scheiben Schwarzbrot, dünn (ca.100 g)
- 1 - 2 EL Rapsöl zum Einpinseln
- Meersalz zum Würzen
- 8 Radieschen
- 60 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 750 g Hühnerfond
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Sauerrahm
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Tomatendressing, selbstgemacht (siehe Tipp)
- 20 g Crème fraîche
- 2 EL Kren, frisch gerissen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1518 kJ / 363 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Spargelcremesuppe
40 Min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 Min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Grünspargel-Laksa
30 Min
Mediterrane Profiteroles
1h 25min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 Min
Feigen-Kirsch-Chutney
45min
Erdäpfelsuppe | Morcheln | Lauch
1 Std. 45 Min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4óra 30p
Spargel-Zitronengras-Suppe
55min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min