Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korianderöl
- 80 g Blattspinat, frisch
- 1500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 6 Eiswürfel
- 300 g Rapsöl
- 50 g Koriander, abgezupft
Linsensauce
- 250 g gelbe Linsen, getrocknet, sortiert, gewaschen
- 400 g Wasser
- 2 Schalotten
- ½ Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 180 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 600 g Geflügelfond
- 1 Stängel Zitronengras, frisch
- 10 Stängel Koriander
- 10 weiße Pfefferkörner
- ½ TL Korianderkörner
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 1 Kardamomkapsel
- ½ Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Peperoni, grün, klein
- ½ Sternanis
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 Msp. Ras el Hanout
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Prisen Salz
Gebratene Meeräsche und Fertigstellung
- 400 g Fischfilets, mit Haut oder Kabeljaufilets, mit Haut
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- 50 g Olivenöl
- 2 - 3 Stängel Koriander zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2664 kJ / 634 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30min
Lachsburger
50min
Garnelen-Chili
40min
Zitroniges Lammragout mit Fisolen und Dillnudeln
1h 50 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1h 10min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min