Zařízení & příslušenství
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 porce
Suroviny
-
340 gramů rajčat napůl
-
140 gramů květáku na kousky
-
170 gramů červené papriky na čtvrtky, bez semínek
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
120 gramů červené řepy
-
1 čajová lžička zeleninového bujónu (volitelně)
-
2 čajové lžičky jablečného octa (volitelně) při použití syrové červené řepy
-
2 snítky plocholisté petrželky čerstvé
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
2.8 g
Kalorie
505 kJ /
121 kcal
Tuk
8.3 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
RAW Food
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min.
RAW pomerančový dort s mandlemi
1hod. 40min.
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15min.
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min.
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Jarní kuřátko v páře s quinou
1hod. 30min.
Rybí polévka se zeleninou
30min.
Smoothie bowl se špenátem a morušemi
15min.
Avokádovo-rajčatová polévka
40min.
Gratinovaná dýně s mrkví
50min.
Minestrone
45min.
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min.