Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 340 gramů rajčat, napůl
- 140 gramů květáku, na kousky
- 170 gramů červené papriky, na čtvrtky, bez semínek
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 120 gramů červené řepy
- 1 čajová lžička zeleninového bujónu (volitelně)
- 2 čajové lžičky jablečného octa, při použití syrové červené řepy (volitelně)
- 2 snítky plocholisté petrželky, čerstvé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňové karbanátky se špaldou
1h 40min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 Std.
Čočková sekaná
6 Std. 20 Min
Bigos
1 Std. 30 Min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 Min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1 Std. 10 Min
Polentová pizza
1 Std.
Jehněčí s cizrnou
1 godz. 5 min
Mexické fazole s krustou z polenty
1 Std.
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1 godz. 5 min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min