Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 340 gramů rajčat, napůl
- 140 gramů květáku, na kousky
- 170 gramů červené papriky, na čtvrtky, bez semínek
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 120 gramů červené řepy
- 1 čajová lžička zeleninového bujónu (volitelně)
- 2 čajové lžičky jablečného octa, při použití syrové červené řepy (volitelně)
- 2 snítky plocholisté petrželky, čerstvé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špaldová galette s červenou řepou
2h
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Žádné hodnocení
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min
RAW pomazánka z pekanových ořechů
5 Min
Kašmírská rýže
30min
Celozrnný mangoldový quiche
1h 30min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Jáhlové kuličky z tělocvikářovy bedničky
55min