
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 340 gramů rajčat napůl
- 140 gramů květáku na kousky
- 170 gramů červené papriky na čtvrtky, bez semínek
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 120 gramů červené řepy
- 1 čajová lžička zeleninového bujónu (volitelně)
- 2 čajové lžičky jablečného octa při použití syrové červené řepy (volitelně)
- 2 snítky plocholisté petrželky čerstvé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 121 kcal / 505 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Tuk
- 8.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cizrnové karbanátky
11hod. 10min
Čočkovo-dýňový guláš
1hod.
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1hod. 50min
Dýňové karbanátky se špaldou
1hod. 40min
Fazolové placičky
10hod. 30min
Hanácká trošková polévka
8hod. 55min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Fazole po bretaňsku
35min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min