Zařízení & příslušenství
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 porce
Suroviny
-
340 gramů rajčat napůl
-
140 gramů květáku na kousky
-
170 gramů červené papriky na čtvrtky, bez semínek
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
120 gramů červené řepy
-
1 čajová lžička zeleninového bujónu (volitelně)
-
2 čajové lžičky jablečného octa (volitelně) při použití syrové červené řepy
-
2 snítky plocholisté petrželky čerstvé
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
2.8 g
Kalorie
505 kJ /
121 kcal
Tuk
8.3 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
RAW Food
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1hod.
Fenyklový salát s grapefruitem
20min.
Sýrový dort s bylinkami
2hod. 20min.
Směs na proteinový chléb
10min.
Celerové ragú s mandlemi
45min.
Cuketovo-cizrnové placičky
8hod. 20min.
Polévka z mladých kopřiv
25min.
Pikantní zeleninová směs
35min.
Adžika
40min.
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1hod. 50min.
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min.