Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 340 gramů rajčat, napůl
- 140 gramů květáku, na kousky
- 170 gramů červené papriky, na čtvrtky, bez semínek
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 120 gramů červené řepy
- 1 čajová lžička zeleninového bujónu (volitelně)
- 2 čajové lžičky jablečného octa, při použití syrové červené řepy (volitelně)
- 2 snítky plocholisté petrželky, čerstvé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 min
Fenyklová polévka se sýrem
35 min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 min
Hummus s medvědím česnekem
15 min
Hovězí steaky v papilotě
40 min
RAW malinovo-mandlová zmrzlina
12h
RAW řepný dortík
1h 25 min
Bob čorba
13h 15min
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1h 10min
Quinotto s krevetami a chřestem
30min
Cuketový krém s rybími plátky
40 min
Polévka oranžová z dýně
35 min