Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olej na vymazání
- 70 gramů vlašských ořechů
- 30 gramů dýňových semínek
- 350 gramů dýně, na kousky
- 350 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů sušených brusinek
- 1 cibule, napůl
- 6 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 400 gramů ovesného krému, ovesné alternativy smetany
- 25 gramů ovesných vloček, jemných
- 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička čerstvě umletého pepře
- 1 čajová lžička mletého zázvoru
- ½ čajové lžičky mletého kardamomu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1705 kJ / 408 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1 Std. 35 Min
RAW řepný dortík
1 Std. 25 Min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 Min
Hráškové pesto s ricottou
10 Min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 Min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 Min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35 Min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 Min
Dýňový hummus
1h
Extra výživná vegetariánská polévka
30 Min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min