
Zařízení & příslušenství
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
Příprava 5min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
Loupání brambor
-
nových brambor velkých tak, aby se vešly do otvoru víka mixovací nádoby600 gramů
-
vody600 gramů
Koprové pesto
-
červené cibule napůl50 gramů
-
parmazánu na kousky (2 cm)60 gramů
-
piniových oříšků50 gramů
-
extra panenského olivového oleje60 gramů
-
čerstvého kopru25 - 30 gramů
-
kaparů, nakládaných20 gramů
-
citrónové šťávy, čerstvě vymačkané10 gramů
-
řeckého jogurtu150 gramů
-
soli¼ čajové lžičky
-
pepře černého, mletého¼ čajové lžičky
Salát z nových brambor a chřestu a vajec
-
vajec5
-
vody1300 gramů
-
zeleného chřestu bez dřevnatých konců, nakrájených napůl nebo na třetiny400 gramů
-
salátové okurky (volitelně) na plátky (2 mm)150 gramů
-
piniové oříšky, orestované (volitelně) na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
528 kcal /
2209.2 kJ
Protein
22.9 g
Tuk
32.8 g
Sacharidy
39.1 g
Vláknina
6.4 g
Nasycený tuk
7.1 g
Sodík
595.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Chutě flexitariánů
12 recept
Česká republika
Česká republika