Zařízení & příslušenství
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
2 ¼ čajové lžičky soli
-
750 gramů brambor, salátových neoloupaných
-
200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých napůl
-
1 hruška ne příliš měkká, neoloupaná, na kousky (1,5 cm)
-
15 gramů oleje
-
150 gramů anglické slaniny na kostičky
-
200 gramů cibule na klínky (5 mm)
-
1 čajová lžička sušené saturejky3 snítky čerstvé saturejky jen lístky
-
100 gramů masového vývaru
-
5 gramů bílého vinného octa
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička hořčice
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10 g
Kalorie
1986 kJ /
475 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
6.8 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bramborové saláty
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min.
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min.
Špaldový salát
20min.
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45min.
Kuřátkový chlebíček
2hod.
Irský soda bread
45min.
Tabouleh s boby
50min.
Cuketa s paprikovo masovou náplní, mrkvovou rýží a sýrovou omáčkou
1hod.
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Středomořský bramborový salát
1hod. 10min.
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min.