Zařízení & příslušenství
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
2 ¼ čajové lžičky soli
-
750 gramů brambor, salátových neoloupaných
-
200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých napůl
-
1 hruška ne příliš měkká, neoloupaná, na kousky (1,5 cm)
-
15 gramů oleje
-
150 gramů anglické slaniny na kostičky
-
200 gramů cibule na klínky (5 mm)
-
1 čajová lžička sušené saturejky3 snítky čerstvé saturejky jen lístky
-
100 gramů masového vývaru
-
5 gramů bílého vinného octa
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička hořčice
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10 g
Kalorie
1986 kJ /
475 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
6.8 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bramborové saláty
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kari nudle s vepřovým masem
45min.
Kari bramborový salát
1hod. 30min.
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1hod. 15min.
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20min.
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min.
Penne se slávkami
1hod. 5min.
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1hod. 30min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.
Středomořský bramborový salát
1hod. 10min.
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5hod. 20min.