
Zařízení & příslušenství
Baingan ka bharta
Příprava 30min
Celkový 1hod. 20min
4 portions
Suroviny
-
eggplants (approx. 350 g each)2
-
garlic cloves4
-
fresh coriander leaves and stalks, plus extra leaves for garnishing14 sprigs
-
brown onions cut into halves2
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh long green chilli trimmed and cut into halves1
-
ghee (see Tips)40 g
-
cumin seeds1 tsp
-
tomatoes cut into pieces (1 cm)3
-
ground coriander1 tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
164.5 kcal /
691 kJ
Protein
5 g
Tuk
9.2 g
Sacharidy
11.5 g
Vláknina
8.7 g
Nasycený tuk
5.4 g
Sodík
301 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Flavours of India
98 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland