Zařízení & příslušenství
Baingan ka bharta
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
eggplants (approx. 350 g each)2
-
garlic cloves4
-
fresh coriander leaves and stalks, plus extra leaves for garnishing14 sprigs
-
brown onions cut into halves2
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh long green chilli trimmed and cut into halves1
-
ghee (see Tips)40 g
-
cumin seeds1 tsp
-
tomatoes cut into pieces (1 cm)3
-
ground coriander1 tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
301 mg
Protein
5 g
Kalorie
691 kJ /
164.5 kcal
Tuk
9.2 g
Vláknina
8.7 g
Nasycený tuk
5.4 g
Sacharidy
11.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland