Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 50.6 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 1340.6 mg
Alternativní recepty
Eggplant cannelloni
1h 35min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Penne and vegetables
35 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Ratatouille
40 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Chilli con tempeh
20 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min