Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 50.6 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 1340.6 mg
Alternativní recepty
Couscous tahini bowl
30 Min
Beetroot risotto
35 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Ratatouille
40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Mushroom stroganoff
20min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Mediterranean vegetable bake
50 Min