Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 50.6 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 1340.6 mg
Alternativní recepty
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Three-bean shepherd's pie
26h
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Tofu scramble
25min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min