Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
TM6 TM5

Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing

4.4 (22 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g Brussels sprouts (see Tips)
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 100 g toasted hazelnuts, skinned
  • 20 g sherry vinegar
  • 2 garlic cloves
  • 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 100 g olive oil, plus extra for frying
  • 1000 g boiling water
  • 350 g short dried pasta of choice
  • 1 tbsp lemon juice

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3476.4 kJ / 827.7 kcal
Protein
24.1 g
Sacharidy
64.2 g
Tuk
50.6 g
Nasycený tuk
8.1 g
Vláknina
11.5 g
Sodík
1340.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty