Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g bacon, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g olive oil
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 150 g potatoes, peeled and cut into quarters
- 150 g leek, trimmed and cut into pieces (1 cm)
- 200 g green split peas (see Tips)
- 1000 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp fresh marjoram, leaves only
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 4 Vienna sausages
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1533.5 kJ / 365 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 634.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tuscan bean soup
40 min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Sauerkraut soup
50 Min
Bulghur and lentil soup
1h
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Poppy seed strudel
3h 15min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Pea and ham soup
2h 20min