Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g bacon, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g olive oil
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 150 g potatoes, peeled and cut into quarters
- 150 g leek, trimmed and cut into pieces (1 cm)
- 200 g green split peas (see Tips)
- 1000 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp fresh marjoram, leaves only
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 4 Vienna sausages
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1533.5 kJ / 365 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 634.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curried carrot and ginger soup
40min
Tuscan bean soup
40min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Sauerkraut soup
50min
Tuscan bean soup
30 min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Ukrainian borscht
35min
Grisons barley soup
1 godz. 15 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Pork and apple cider stew
1h 40min