
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g bacon cut into pieces
- 100 g carrot cut into pieces
- 20 g olive oil
- 100 g celery stalks cut into pieces
- 150 g potatoes peeled and cut into quarters
- 150 g leek trimmed and cut into pieces (1 cm)
- 200 g green split peas (see Tips)
- 1000 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp fresh marjoram leaves only
- 2 pinches ground black pepper to taste
- 4 Vienna sausages
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 365 kcal / 1533.5 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Sodík
- 634.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerkraut soup
50min
Tuscan bean soup
30min
Spanish green lentil and chorizo soup
12hod. 45min
Tuscan bean soup
40min
Grisons barley soup
1hod. 15min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Colcannon
40min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zesty avocado with crab
10min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1hod. 10min
Goulash soup
2hod. 35min