Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů gnocchi
- 1 avokádo, bez pecky, napůl, pouze dužina
- 20 - 30 gramů čerstvé bazalky
- 20 gramů mandlových lupínků
- 1 stroužek česneku
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
- 1 - 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- 8 cherry rajčátek
- 20 gramů parmazánu, hoblinky, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1804 kJ / 431 kcal
- Protein
- 8.43 g
- Sacharidy
- 46.65 g
- Tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 3.68 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 Min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 Min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 Min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 Min
Gnocchi trikolóra
25 Min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 Min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 Min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 Min
Farfalle v italských barvách
30 Min
Halloumi salát
20 Min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 Min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 Min