Zařízení & příslušenství
Gnocchi s avokádem
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
500 gramů gnocchi
-
1 avokádo bez pecky, napůl, pouze dužina
-
20 - 30 gramů čerstvé bazalky
-
20 gramů mandlových lupínků
-
1 stroužek česneku
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
1 - 2 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 špetka čerstvě umletého pepře
-
8 cherry rajčátek
-
20 gramů parmazánu hoblinky, na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.43 g
Kalorie
1804 kJ /
431 kcal
Tuk
24.7 g
Vláknina
3.68 g
Sacharidy
46.65 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mušličky s dýní a slaninou
30min.
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min.
Těstovinový salát Caprese
25min.
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min.
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1hod. 40min.
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min.
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min.
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min.
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min.
Gnocchi trikolóra
25min.
Špenátové rizoto
30min.
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min.