Zařízení & příslušenství
Zapečené brambory s lososem a koprem
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje plus navíc na vymazání
-
500 gramů čerstvých filetů z lososa bez kůže, na 5cm kousky
-
300 gramů vody
-
500 gramů brambor oloupaných, na 1–2cm plátky
-
150 - 200 gramů čerstvého špenátu
-
10 - 15 gramů čerstvého kopru bez stonků
-
150 gramů čerstvého sýra
-
150 - 200 gramů mléka
-
4 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
2 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
729.5 mg
Protein
41.8 g
Kalorie
2560.3 kJ /
611.5 kcal
Tuk
37 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
11.5 g
Sacharidy
32.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zapékáme!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborovo-lososové karbanátky s brokolicí a avokádový salát
45min.
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30min.
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1hod.
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20min.
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1hod.
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min.
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30min.
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min.
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1hod.
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1hod.
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1hod.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min.