Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje, plus navíc na vymazání
- 500 gramů čerstvých filetů z lososa, bez kůže, na 5cm kousky
- 300 gramů vody
- 500 gramů brambor, oloupaných, na 1–2cm plátky
- 150 - 200 gramů čerstvého špenátu
- 10 - 15 gramů čerstvého kopru, bez stonků
- 150 gramů čerstvého sýra
- 150 - 200 gramů mléka
- 4 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2560.3 kJ / 611.5 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Sacharidy
- 32.3 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 729.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40 Min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45 Min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 Min
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1 Std. 40 Min
Losos na rajčatovém kuskusu
45 Min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 Min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1 Std.
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1 Std. 15 Min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 Std.
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1 Std.
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 Min