Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 stonky čerstvé petržele, pouze listy (10 gramů)
- 100 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 220 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů hovězího masa na guláš, na kostičky (2 x 2 cm)
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 20 gramů hladké mouky
- 3 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 2 bobkové listy
- 3 snítky tymiánu, čerstvého, lístky
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu, lístky
- 500 gramů černého piva
- 350 gramů brambora, na kostky (2 x 2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min
Čočkové curry s kuřetem
8h 35 min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min
Hovězí na pivu
1h 45min
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3h 20min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2 Std. 45 Min
Kuřecí ragú
50min
Hovězí Stroganoff
35 Min
Mexické krůtí chilli
40min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min