Zařízení & příslušenství
Dušené hovězí stew
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porce
Suroviny
-
4 stonky čerstvé petržele pouze listy (10 gramů)
-
100 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
220 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
500 gramů hovězího masa na guláš na kostičky (2 x 2 cm)
-
400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
20 gramů hladké mouky
-
3 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
2 bobkové listy
-
3 snítky tymiánu, čerstvého lístky
-
1 snítka čerstvý rozmarýn lístky
-
500 gramů černého piva
-
350 gramů brambora na kostky (2 x 2 cm)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
5.2 g
Sacharidy
30 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Klasické guláše
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Dušené hovězí s duchy z bramborové kaše
1hod. 30min.
Hovězí na pivu
1hod. 45min.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2hod. 45min.
Hovězí kuličky se salsicciou
40min.
Guláš se středozemní zeleninou
1hod. 30min.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.
Pomalu vařené chilli con carne
5hod. 5min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.