
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 stonky čerstvé petržele pouze listy (10 gramů)
- 100 gramů řapíkatého celeru na kousky
- 220 gramů mrkve na kousky
- 100 gramů cibule napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů hovězího masa na guláš na kostičky (2 x 2 cm)
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 20 gramů hladké mouky
- 3 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 2 bobkové listy
- 3 snítky tymiánu, čerstvého lístky
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu lístky
- 500 gramů černého piva
- 350 gramů brambora na kostky (2 x 2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 385 kcal / 1611 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočkové curry s kuřetem
8hod. 35min
Marocká kuřecí stehna
1hod. 40min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3hod. 20min
Dušené hovězí s duchy z bramborové kaše
1hod. 30min
Rybí karbanátky s quinoou
1hod. 15min
Lososové placičky plněné sýrem gruyère se salátem
1hod. 5min
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40min
Jehněčí s cizrnou
1hod. 5min
Kořeněná pečená kuřecí stehna s pomerančem a rýží basmati s rozinkami
1hod.
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30min