
Zařízení & příslušenství
Dušené hovězí stew
Příprava 25min
Celkový 1hod. 40min
4 porce
Suroviny
-
čerstvé petržele pouze listy (10 gramů)4 stonky
-
řapíkatého celeru na kousky100 gramů
-
mrkve na kousky220 gramů
-
cibule napůl100 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
hovězího masa na guláš na kostičky (2 x 2 cm)500 gramů
-
sekaných rajčat, sterilovaných400 gramů
-
hladké mouky20 gramů
-
soli3 čajové lžičky
-
pepře, černého, mletého½ čajové lžičky
-
bobkové listy2
-
tymiánu, čerstvého lístky3 snítky
-
čerstvého rozmarýnu lístky1 snítka
-
černého piva500 gramů
-
brambora na kostky (2 x 2 cm)350 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
385 kcal /
1611 kJ
Protein
31 g
Tuk
12 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Klasické guláše
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Guláš se středozemní zeleninou
1hod. 30min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3hod. 20min
Hovězí Stroganoff
35min
Rizoto trikolora
1hod. 25min
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35min
Čočkové curry s kuřetem
8hod. 35min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min
Chilli con carne
1hod.
Mexické krůtí chilli
40min
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min
Boloňské ragú
1hod. 15min