Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 mozzarelly (à 125 gramů), scezené, na kousky
- 100 gramů čedaru, na kousky
- 250 gramů mrkve, na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 10 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička kari
- 1 konzervu drcených rajčat, konzervovaných (400 gramů)
- 50 gramů rajčatového protlaku
-
1 ½
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 ½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - olivový olej na vymazání
- 9 plátků lasagní, bez předvaření (10 x 20 cm)
- 400 gramů cukety, na plátky (5 mm), viz Tip
- Nutriční hodnoty
- na 6 porcí
- Kalorie
- 10055 kJ / 2403 kcal
- Protein
- 109 g
- Sacharidy
- 180 g
- Tuk
- 130 g
- Vláknina
- 27.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuketové lasagne s mletým masem
50min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou
1h 5min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
1 godz. 15 min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1 godz.
Polenta se špenátem a sýrem
1 godz.
Dýňové karbanátky se špaldou
1 godz. 40 min
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1 godz. 40 min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1h 25min
Musaka z červené čočky
2 godz. 20 min