
Zařízení & příslušenství
Krémová polévka s batáty a cizrnou
Příprava 10min
Celkový 35min
8 porcí
Suroviny
-
batátů na kostky750 gramů
-
cibule napůl130 gramů
-
bílé cizrny, konzervované scezené520 gramů
-
vody700 gramů
-
zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1
-
soli nebo podle chuti1 čajová lžička
-
crème fraîche100 gramů
-
čerstvé petržele najemno nasekané1 polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
210 kcal /
885 kJ
Protein
8 g
Tuk
5 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Bistro Polévkárna
10 recept
Česká republika
Česká republika