Krémová polévka s batáty a cizrnou
TM5 TM6

Krémová polévka s batáty a cizrnou

4.6 (27 hodnocení)

Suroviny

  • 750 gramů batátů, na kostky
  • 130 gramů cibule, napůl
  • 520 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
  • 700 gramů vody
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
  • 100 gramů crème fraîche
    nebo 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
  • 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
885 kJ / 210 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
30 g
Tuk
5 g
Vláknina
6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty