Krémová polévka s batáty a cizrnou

Krémová polévka s batáty a cizrnou

4.6 49 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
8 porcí

Suroviny

  • 750 gramů batátů na kostky
  • 130 gramů cibule napůl
  • 520 gramů bílé cizrny, konzervované scezené
  • 700 gramů vody
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička soli nebo podle chuti
  • 100 gramů crème fraîche
    100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
  • 1 polévková lžíce čerstvé petržele najemno nasekané

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 8 g
Kalorie 885 kJ / 210 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...