Zařízení & příslušenství
Krémová polévka s batáty a cizrnou
Příprava 10min.
Celkový 35min.
8 porcí
Suroviny
-
750 gramů batátů na kostky
-
130 gramů cibule napůl
-
520 gramů bílé cizrny, konzervované scezené
-
700 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
-
1 čajová lžička soli nebo podle chuti
-
100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku100 gramů crème fraîche
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele najemno nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8 g
Kalorie
885 kJ /
210 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bistro Polévkárna
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jáhlová polévka se zeleninou
35min.
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min.
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min.
Arašídová polévka
40min.
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min.
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min.
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1hod. 20min.
Zeleninový krém
45min.
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min.
Mrkvová krémová polévka
30min.
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min.
Krémová polévka z červené čočky
35min.