
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln halbiert
- 1000 g Rindfleisch aus der Schulter, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Rotwein
- 2 Zweige Thymian
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 1 TL schwarze Pfefferkörner angedrückt
- 40 g Butter
- 70 g Paniermehl
- 1 TL geriebene Orangenschale unbehandelt
- 190 g Wasser lauwarm
- 15 g frische Hefe
- 1 Prise Zucker
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 1 altbackenes Brötchen in Würfeln
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert in Würfeln
- 10 Schalotten klein, längs halbiert
- 200 g Möhren in Würfeln
- 1 EL Tomatenmark
- 200 g Rindfleischbrühe flüssig
- 200 g frische Champignons geviertelt
- 2 EL Petersilie gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 748 kcal / 3136 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 60 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 Min
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Sauerbratenragout
49 Std.
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1 Std. 30 Min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Sauerbraten
72 Std.
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 Std.
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 Std.