Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1000 g Rindfleisch aus der Schulter, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Rotwein
- 2 Zweige Thymian
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 1 TL schwarze Pfefferkörner, angedrückt
- 40 g Butter
- 70 g Paniermehl
- 1 TL geriebene Orangenschale, unbehandelt
- 190 g Wasser, lauwarm
- 15 g frische Hefe
- 1 Prise Zucker
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 1 altbackenes Brötchen, in Würfeln
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 10 Schalotten, klein, längs halbiert
- 200 g Möhren, in Würfeln
- 1 EL Tomatenmark
- 200 g Rindfleischbrühe, flüssig
- 200 g frische Champignons, geviertelt
- 2 EL Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3136 kJ / 748 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Irish Stew
1j 30 menit
Pichelsteiner Eintopf
1h 10 min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3sa
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 menit
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 Min
Hackbraten Königsberger Art
1 Std. 15 Min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 Min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15 min
Spanischer Bohnentopf
1h 10 min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2j
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1j 30 menit