Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l)
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 400 g de patatas (en rodajas de aprox. 1 cm)
- 600 g de chucrut en conserva (bien escurrido)
- 800 g de lomos de salmón fresco (6 lomos de aprox. 130 g c/u)
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
- 1 cucharada de granos de pimienta rosa
Salsa
- 100 g de crème fraîche
- 1 cucharada de mostaza de Dijon
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1486 kJ / 356 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1 godz.
Calamares en escabeche rojo
55 min
Pollo especiado al tequila
50min
Arroz al azafrán con mejillones
1 godz.
Risotto de hinojo, apio, habas y gambas
30min
Pastela de pato con albaricoques y piñones
50min
Salmón a la brasa con patatas, espárragos verdes y vinagreta de pimientos
1 godz.
Bruschetta de judías blancas y alcaparras
5 min
Atún con pesto de almendras y aceitunas
20min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Calamares en ensalada
24hod. 25min
Bacalao a la veneciana con polenta
45min