
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon zest only, no white pith
- 50 g eschalots
- 1 garlic clove
- 150 g fennel bulb cut into halves
- 20 g olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)
- 20 g unsalted butter cut into pieces
- 1 sprig fennel fronds for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 652 kcal / 2738.3 kJ
- Protein
- 33.7 g
- Tuk
- 27.6 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Sodík
- 424.1 mg
Alternativní recepty
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Seafood and corn chowder
40min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1hod. 5min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Lamb shanks with risoni and feta
3hod. 50min
Thai-style fish cakes
30min
Linguine with salmon and herbs
25min
White fish and lemon risotto
30min
Risoni with salmon and spinach
25min
Risotto with zucchini and prawns
1hod. 15min
Prawn and saffron risotto
30min
Asparagus risotto
40min