Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g eschalots
- 1 garlic clove
- 150 g fennel bulb, cut into halves
- 20 g olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)
- 20 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 sprig fennel fronds, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2738.3 kJ / 652 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 27.6 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 424.1 mg
Alternativní recepty
Risoni with salmon and spinach
25 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
White fish and lemon risotto
30 min
Asparagus risotto
40 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min