
Zařízení & příslušenství
Salmon and fennel risotto
Příprava 20min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
eschalots50 g
-
garlic clove1
-
fennel bulb cut into halves150 g
-
olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)3
-
unsalted butter cut into pieces20 g
-
fennel fronds for garnishing1 sprig
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
652 kcal /
2738.3 kJ
Protein
33.7 g
Tuk
27.6 g
Sacharidy
65.6 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sodík
424.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Quick and easy meals: Salmon
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland