Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 lemon, cut into wedges, for serving (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2661 kJ / 633.5 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 39.2 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 577.2 mg
Alternativní recepty
Salmon and fennel risotto
30 min
Chicken and risoni bake
1h 15 min
White fish and lemon risotto
30 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min