
Zařízení & příslušenství
Sausage ragu with orecchiette
Příprava 10min
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled500 g
-
dry white wine50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt2 tsp
-
water1000 g
-
orecchiette pasta300 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
583.3 kcal /
2450 kJ
Protein
25 g
Tuk
37.2 g
Sacharidy
34.3 g
Vláknina
7.4 g
Nasycený tuk
14.1 g
Sodík
2348.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Budget friendly pasta
8 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland