Sausage ragu with orecchiette
TM6 TM5 TM31

Sausage ragu with orecchiette

3.6 (125 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 tbsp fennel seeds
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 500 g raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled
  • 50 g dry white wine
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 tsp salt
  • 1000 g water
  • 300 g orecchiette pasta

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2450 kJ / 583.3 kcal
Protein
25 g
Sacharidy
34.3 g
Tuk
37.2 g
Nasycený tuk
14.1 g
Vláknina
7.4 g
Sodík
2348.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty