Sausage ragu with orecchiette

Sausage ragu with orecchiette

3.6 137 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • fennel seeds
    1 tbsp
  • brown onion (approx. 120 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled
    500 g
  • dry white wine
    50 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt
    2 tsp
  • water
    1000 g
  • orecchiette pasta
    300 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2348.2 mg
Protein 25 g
Kalorie 2450 kJ / 583.3 kcal
Tuk 37.2 g
Vláknina 7.4 g
Nasycený tuk 14.1 g
Sacharidy 34.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...